Förälskad

98 kom uppföljaren "Förälskad" och nu hade Bo Göran blivit varm i kläderna. Samma härligt gungiga låtar. Nya, intressanta texter  och precis som den förra så spelades den mycket flitigt på radiostationerna över hela Norden. På skivan medverkar ett flertal duktiga musiker: Göran Ringbom, Ullik Johansson, Kent Larnebrandt, Jerry Carlsson, Mikael Persson m.fl. 

 

Några slumpvis utvalda recensioner:

En fullfjädrad textmakare !!
Bo Göran är något mycket ovanligt på den svenska country-scenen: en fullfjädrad textmakare, originell, finurlig, humoristisk. Han har något att berätta i varje nummer och han vågar vara annorlunda. Dessutom sjunger han bra och bakgrunderna är högklassiga. 
Det är sällan det händer, därför är det ett desto större nöje för mig att helhjärtat kunna rekommendera en svensk countryskiva. 
Bo Göran Svensson var namnet.

Börje Lundberg
"Expressen"

 

Vilka låtar !! Vilket ös !!
Hela huset gungar och "stampa-takten-foten" går som en stångjärns-hammare och alldeles utmärkt producerat av Kenth i Kumla. 

Hans Söderström 
"Radio Viking" 

 

Så här skall det låta !!
En hel CD fullsmockad med härligt gungiga countrylåtar med bra svenska texter. Lättdansad god musikalisk underhållning med behållning.




Stefan Lander
"Får Jag Lov"

Underbara musiker !!
Om du tar ett knippe av dina allra bästa countryskivor och väljer ut de bästa melodierna i samlingen, skriver egna underfundiga texter med knorr, då har du Bo Görans koncept i korthet. Med underbara musiker som verkligen lirar på sina instrument. Den mästerlige Jerry Carlsson på pianot och Ullik Johansson på fiolen lyfter verkligen fram låtarna med ett härligt sväng. Det hörs att det är ärligt och roligt när Bo Göran och Rawhide spelar och att det kommer rätt ur hjärtat.



Christer Andersson
"Nöjesliv"

 

Nerv och känsla !!
Om Dwight Yoakam varit född i Båstad hade han hetat Bo Göran Svensson, så lika är dom. Samma nerv samma inlevelse och samma känsla för poäng i sångtexterna. När country låter som på Bo Görans sätt då är det banne mig roligt att vara svensk.

Stefan Lanehed
Sveriges Radio, Västmanland.

klicka på en titel för att få ett smakprov på 30 sekunder.



nu räcker det... beställ skivan...